Suositukset

tuotteet oppilaitoksille
  • Kirjalliset
  • Video

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja saaneet siitä merkittävää lisäarvoa koulutuksiimme.”

Kirsi Junnila, PsM, Tiimipäällikkö
Työterveyslaitos,
Työyhteisöt ja organisaatiot

 

”Siljan ja Oskarin tyyli on innostava ja sytyttävä! Heillä on hyvä ote ja tilanneherkkyyttä avata arjen vuorovaikutustilanteita ja niiden haasteita. – Suosittelen lämpimästi!”

Tarja Karhunen,
Hr-konsultti,
Eläke-Tapiola

 

”Olemme tehneet jo pitkään yhteistyötä Mieli Mukana Oy:n  kanssa. Osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Oskari Salmen käyttämiin työtapoihin ja menetelmiin sekä hänen ammattimaiseen otteeseensa opastaa aloittelijat turvallisesti esiintymisjännityksen yli. Voimme suositella häntä vastaaviin projekteihin.”

Jari Lipsanen,
Helsingin psykologiyhdistyksen puheenjohtaja

 

”Oskarille kiitos improvisaatiopajasta, aikaa siihen tosin olisi voinut olla enemmän. Ideoista on hyötyä sekä valmentaja-valmennettava suhteen luomisessa että myöskin opettaja-opiskelija suhteessa. Kiitos, että järjestitte pajan.”

Arja Rahunen,
opettaja,
Pohjois-Karjalan ammattiopisto

 

”Mieli Mukana Oy oli yhteistyökumppanina vuoden suurimmassa opiskelijatapahtumassamme. Heidän toteuttamansa kuvitteelliset työhaastattelutilanteet saivat erittäin positiivista palautetta. Emme olleet aiemmin kokeilleet tällaista, mutta kokeilu todella kannatti. Suosittelen!”

Sonja Mikkola,
Asiamies,
Akavan Erityisalat

 

”Mieli Mukana toteutti Evidensin virkistyspäivään työpajan, jossa opittiin toisten kuuntelua, erilaisten ideoiden ja näkökulmien tarkastelua ja hyväksymistä. Hauskojen ja rohkaisevien harjoitusten kautta jokainen pääsi ylittämään itsensä ja ryhmän sisäinen luottamus ja tiiviys kasvoivat. Työpaja oli mielestämme hyvin antoisa ja kivalla tavalla mieleenpainuva. Sen hyvät vaikutukset näkyvät päivittäisessä arjessamme edelleen. Voimme lämpimästi suositella tätä ”työyhteisön ilopilleriä” muillekin.”

Mari Harju,
Tutkimusjohtaja,
Evidence